Skip to content

Scenariile de la Chișinău

May 15, 2009

Potrivit unui document publicat de portalul Unimedia, introducerea vizelor pentru români a fost stabilită în urma unei ședințe din 11.04. a Consiliului Suprem de Securitate, prezidat de Vladimir Voronin. Deciziile regimului comunist au pornit exclusiv de la două scenarii – tentativă de lovitură de stat și uzurpare a puterii.
Consiliul a decis totodată să reeexamineze relațiile cu România și să dea mână liberă serviciilor speciale pentru înnăbușirea oricăror manifestații anti-statele, dar și pentru anchetarea activității partidelor politice de la Chișinău.

Advertisements
4 Comments leave one →
 1. Bigdady permalink
  May 15, 2009 6:08 pm

  Le trebuiau justificări de genul “tentativă de lovitură de stat și uzurpare a puterii” pentru a porni vânătoarea asupra opoziţiei. Nişte ticăloşi, nimic mai mult … păcat de ţara asta şi de oamenii ei. Aud că tot apar cadavre ale tinerilor ce au participat la miting…se încalcă flagrant drepturile omului şi nimeni nu se bagă, mama Rusia veghează cu fundul pe punga de gaze.
  Câtă vreme sunt comuniştii la putere n-au decât să reexamineze ce vor ei în relaţia cu România, au dorit un motiv şi l-au primit. TICĂLOŞI!!!

  • May 15, 2009 6:43 pm

   Și asupra opoziției, și asupra românilor. Nu știu care e pe primul loc de fapt… Interesant documentul publicat de Unimedia, spune multe0 daca mai era cazul!

 2. Bigdady permalink
  May 15, 2009 6:37 pm

  “Deocamdată, regimul Voronin a omorât oameni, iar Javier Solana l-a felicitat pentru că a devenit preşedinte al Parlamentului. Într-un asemenea context, despre lucruri mari este mai greu să vorbim” – primarul general al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă (sursa: Unimedia)

 3. May 15, 2009 9:49 pm

  Am remarcat ceva:romanilor nu le pasa de problema Rep Moldova. Cativa au iesit in strada, cei mai multi ii privesc cu indiferenta( a se citi jem’enfichism), altii chiar ii resping din start. Poate imi explici si mie de ce…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s