Skip to content

Vești liniștitoare din Republica Moldova

May 18, 2009

Câteva vești din Moldova, care ne liniștesc în prag de alegeri prezidențiale. Și pe noi, românii, dar mai ales pe vecinii de peste Prut. Pentru că a muncit organizat, în zilele de Paște, dar și în luna mai, Întreprinderea de Stat “Calea Ferată din Moldova” a satisfăcut integral toate solicitările pasagerilor. Desigur, e vorba de cele legate de transport. Și pe relația cu România (relația feroviară, adică), totul a fost în ordine. În perioada respectivă, au circulat 108 vagoane ale trenului 105/106 Chişinău-Bucureşti, informează Agenția de știri-noutăți Moldova.

Din aceeași sursă, mai aflăm că graficul pensiilor se respectă cu strictețe, așa că moldovenii care i-au votat pe comuniști n-au motive de îngrijorare. “Poşta Moldovei” a dezminţit şi informaţia că “factorii poştali au scris, chipurile, note explicative în legătură cu faptul că au îndrăznit să plătească banii pensionarilor fără acordul prealabil al şefilor”, și a declarat – nu oricum, ci oficial: “Aceasta este o dezinformare evidentă”.

Un alt element pozitiv care răzbate dinspre Chișinău – mâine, la reprezentanţa ARŞI RIA Novosti din Republica Moldova, se va face bilanţul campaniei parlamentare și se vor analiza totodată şi “tehnologiile revanşarde ale învinşilor”. Cine va face toate astea? Pai… reprezentanți ai presei ruse, veniți special de la Moscova. Ei ne vor spune în sfârșit cum a fost cu tentativa de lovitură de stat din 7 aprilie și ce rol au avut agenturile străine în organizarea ei.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. Bigdady permalink
  May 18, 2009 1:52 pm

  Deci, evident, atât la ei cât şi la noi economia a început să “duduie”…se pare că doar noi şi Moldova o ducem bine şi cu ceva eforturi vom stăpâni universul cât de curând…felicitări tovarăşi!

 2. May 18, 2009 2:52 pm

  Da, sigur, sincere felicitari! Mai sunt și măsurile anticriză, cota unică de TVA de 15% etc etc (de Chișinău vorbesc)… Doar că n-am vrut să dau în același timp toate veștile bune. Step by step…

 3. September 22, 2014 11:33 am

  Hi colleagues, how is all, and what you want to say on the
  topic of this paragraph, in my view its in fact amazing in favor
  of me.

Trackbacks

 1. Is there a Bulgari watch under your pillow? – (2 Replies) | watches for life
 2. All Blacks – Joe MCDonnel at Baselworld – (0 Replies) | I love Watches!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s