Skip to content

Revolta de la Chișinău- există o explicație!

May 19, 2009

Așa cum anunțam încă de ieri, a venit momentul ca jurnaliștii ruși – prin vocea șefului filialei moldovene a RIA Novosti, să ne lămurească, de la Chișinău, cum e cu lovitura de stat din aprilie. Prea tare nu ne-au lămurit, dar vorba unor colegi de breaslă, măcar acum există o explicație.

Președintele Traian Băsescu, același care mai de dimineață de acolo pe unde era el nu voia să numească un ambasador la Chișinău – uite-așa, doar ca să-i enerveze pe comuniști, vrea acum să distrugă statalitatea Republicii Moldova. Poate nu chiar acum, că o fi deja la ora asta în avion, în drum spre casă din patria lui Charles de Gaulle. Sau poate și din avion- de ce nu, e președinte și are dreptul la un model oarecare de Air Force One, Boeing sau nu, suficient echipat cât să-i permită să apese butoanele politicii autohtone.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. May 19, 2009 4:40 pm

  Interesant articol!

 2. Lori permalink
  May 19, 2009 6:08 pm

  off topic: Nadia te-ai gandit sa iti faci o pagina si pe Facebook? Am vazut ca folosesti deja Twitter.

  • May 20, 2009 4:22 am

   Lori- am cont pe Facebook (Nadia Dincovici) si un ID pe Yahoo Mess (ndincovici). Deocamdata nu am postat decat un album foto Vama Veche. Crezi ca ar fi cazul unui grup tematic anume? Am avut rezerve, deoarece nu cred ca multa lume e interesata de ceea ce scriu, la noi in tara cel putin…

 3. Lori permalink
  May 20, 2009 8:31 pm

  Sunt de acord ca unii, poate multi, prefera sa isi ingroape capul in nisip, in loc sa se informeze in legatura cu ceea ce se intampla in jurul nostru, dar chiar si asa, de ce nu un grup pe FB? Chiar si schimburile de mesaje via wall to wall (si / sau status updates) sunt o sursa excelenta de dialog pe subiecte specifice.

  • May 21, 2009 6:05 pm

   Lori, scuze pt intarzierea raspunsului. I was just tweeting around some news… Un grup Moldova pe FB- oare ar fi de interes? Presa se uita spre Chisinau numai cand da o revolutie si nici atunci nu vede exact din ce directie. Stiu cum e cu audienta asa ca nu critic pe nimeni-e doar o parere personala. Iar multi colegi ar face ceva dar nu au loc de politica editoriala…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s