Skip to content

Voronin, o arma, o undita si o carte

May 25, 2009

De ziua lui Vladimir Voronin, liderul PLDM, Vlad Filat, i-a facut acestuia un cadou. Politicianul a cerut chiar azi Curtii Constitutionale sa examineze in regim de urgenta prevederile legii fundamentale, privind incompatibilitatea functiei de presedinte cu cea de deputat.

Unimedia a aflat de la liderii opozitiei ce-i doresc ei sefului statului si mai ales ce cadouri ar vrea sa-i ofere. Ca sa-l convinga sa vorbeasca corect romaneste si in cunostinta de cauza, Vlad Filat i-ar darui istoria romanilor si o carte despre limba si literatura romana. Mihai Ghimpu, presedintele liberalilor moldoveni, ar vrea sa-i dea o editie ruseasca a cartii intitulate „Что делать?” – “Ce sa fac?”, ca sa-l determine sa se gandeasca la viitorul sau politic. Si in fine, Serafim Urechean, preşedinte AMN i-ar face cadou o arma de vănătoare si o undiţă de pescuit, ca sa-si petreaca cu folos timpul.

Desi cele trei formatiuni de opozitie au dat dovada de umor si imaginatie, trebuie remarcat ca alte cadouri, mult mai interesante, sunt sugerate in continuare de utilizatorii Facebook si Twitter, impreuna cu o gama intreaga de urari de bine, mai simple sau mai complexe.  Din cate se intelege de pe Facebook, Curaj.net pare sa fi lansat chiar si un concurs in acest sens, ale carui rezultate vor fi probabil cunoscute pana diseara.

UPDATE- stirea zilei, Jurnal de Chisinau

“Liderul comuniştilor a fost felicitat şi de preşedintele Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev. “Mulţumesc dragule, sunt foarte emoţionat de atenţia dumneavoastră şi felicitările dumneavoastră”, i-a răspuns Voronin. Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi i-a spus lui Voronin ca “am fost, suntem şi va vom fi alături”, iar oamenii de ştiinţă l-au numit “preşedinte tinerel” şi i-au dorit elan tineresc”.

Advertisements
2 Comments leave one →
 1. Bigdady permalink
  May 25, 2009 12:50 pm

  Îi doresc să prindă la undiţă un mistreţ de 300kg.

  • Bigdady permalink
   May 25, 2009 12:52 pm

   Să citească apoi cartea “Ce să fac” după care să fugă “ca din puşcă” peste graniţă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s