Skip to content

Moldova news in brief

May 27, 2009
 • Jurnalista Stela Popa lanseaza pe blogul personal o interesanta propunere cu caracter economic, dar avand si puternice conotatii politice. Este vorba de sustinerea business-urilor cu oua si respectiv a celor cu flori. Oricum ar evolua situația la Chisinau, ne explica autoarea, cei implicati in acest comert o sa aiba mereu de castigat.
 • Rusia intentioneaza sa sporeasca finantarea acordata Transnistriei. Regiunea separatista va primi curand de la Moscova o noua transa de ajutor financiar, conform site-ului MiscareaDreapta.
 • Potrivit acesteia, liderul autoproclamatei RMN, Igor Smirnov a anuntat deja ca Rusia va acorda anul acesta Transnistriei circa 200 milioane de dolari, pentru susţinerea industriei locale, a monedei naţionale şi fondului de pensii.
 • Vitalie Calugareanu, moderator la JurnalTV Moldova face, intr-un amplu interviu acordat Hotnews, o radiografie in 5D a presei de peste Prut, de la interese la surse de finantare. Lectura obligatorie!
 • Peste 40000 de noi someri au fost oficial inregistrati in Moldova in ultimele luni, sustine Deca-press. Autoritatile recunosc ca tot mai multi moldoveni decid sa emigreze si sa-si caute un job in afara tarii.
 • Capitala Moldovei ramane de la 1 iunie o luna fara apa calda, anunta Omega. Motivul- obisnuita revizie de vara a instalatiilor. Decizia a fost anuntata intr-un moment neinspirat, chiar in ajunul alegerilor prezidentiale repetate.
One Comment leave one →
 1. Bigdady permalink
  May 27, 2009 12:44 pm

  Cu siguranţă A. Năstase va fi unul dintre investitori…stă bine atât la trandafiri cât şi la ouă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s