Skip to content

Moldova news in brief

May 28, 2009
  • PCRM a anuntat, prin vocea presedintelui Vladimir Voronin si a lui Mark Tkaciuk, ca-si va mentine candidatii la sefia statului. Liderul comunistilor si totodata actual presedinte al legislativului nu e de acord cu modificarea Constitutiei si vrea ca Moldova sa ramana republica parlamentara, relateaza presa de peste Prut.
  • Liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat azi dupa- amiaza ca formatiunea sa nu a decis inca modalitatile concrete de boicot ale sedintei Parlamentului din 3 iunie, dar nici nu va participa la vot sau negocieri cu PCRM.

  • Deputatii comunisti stiau din timp ca sedinta de azi, pentru alegerea sefului statului, va fi amanata, sustine Jurnal TV Moldova. Concluzia survine dupa analizarea inregistrarilor declaratiilor facute de comunisti in momentele precedente votului.
  • Unimedia prezinta un interesant fotoreportaj al celei de-a doua tentative de alegere a presedintelui Republicii Moldova.
  • Coaliţia Civica pentru Alegeri Libere şi Corecte – “Coaliţia 2009” a emis o Rezolutie cu privire la alegerile parlamentare, evenimentele din perioada postelectorală şi perspectivele de rezolvare a crizei social-politice din Republica Moldova.
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s