Skip to content

Moldova news in brief

June 11, 2009
  • Partidul Liberal, PLDM si Alianta Moldova Noastra s-au adresat Comisiei Europeane, cerandu-i sa se pronunţe asupra faptului – contrar Constitutiei, ca Vladimir Voronin cumuleaza si acum functia de presedinte al Parlamentului cu cea de sef al statului.
  • Omul de afaceri Gabriel Stati si Aurel Marinescu, seful serviciului securitate al „Stati Holding”, mai raman cinci saptamani in arest. Cei doi au fost acuzati de uzurparea puterii de stat, dupa evenimentele desfasurate pe 7 aprilie la Chisinau.
  • Vladimir Voronin a reusit sa-i supere pana si pe oficialii europeni. Sositi special in capitala moldoveana pentru o intalnire cu seful statului, partidele politice si societatea civila, acestia (mai exact, o delegatie a PE) n-au reusit sa-i smulga acestuia cateva minute din pretiosul sau timp.
  • Dupa ce a fost contestat pe Facebook din cauza mirosului urat de la Chisinau, primarul Dorin Chirtoaca a intrat in vizorul locuitorilor, pe motivul cainilor maidanezi. Mai multi protestatari s-au adunat azi in fata primariei- potrivit PRO TV Chisinau, cerandu-i edilului sef sa-si dea demisia.
Advertisements
One Comment leave one →
  1. June 11, 2009 8:47 pm

    Astia care ii cer demisia lui Chirtoaca sunt simpatizanti comunisti !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s