Skip to content

Suferința guvernului Greceanâi II

June 11, 2009

Guvernul Greceanâi II, adica Greceanâi I reinvestit, nu va anula regimul de vize impus Romaniei, cu toate ca patimeste foarte mult pe tema relatiilor care s-au tensionat cu Romania. De ce nu le va anula, in ciuda suferintei in masa a executivului moldovean? Pentru ca Republica Moldova e stat independent, suveran si recunoscut de toata lumea, sutine sefa Cabinetului de la Chisinau. Zinaida n-a ratat momentul sa mai arunce nista sageti spre Bucuresti, apropo de provocarile cu care se confrunta administratia de peste Prut.

Cum s-ar zice, daca Moldova ar renunta la vizele pentru romani, i s-ar duce statalitatea si ar fi in pericol granitele teritoriale. Adica ar invada-o Romania, daca am inteles eu bine printre randuri.

Nu stiu ce se gandeste prin cercurile puterii de la Bucuresti, dar ma intreb daca n-ar fi momentul sa i se trimita vechiului si noului premier, vechiului si noului guvern de la Chisinau, oarece facturi de energie electrica, livrata gratuit Republicii Moldova (gratuit pentru regimul la putere, nu si pentru romani), in contul prieteniei dintre poporul roman si poporul moldovean. E drept ca pe atunci, ambele vorbeau inca aceeasi limba.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. June 11, 2009 8:04 pm

    Cine sa trimita facturile ?
    Piticania sau chioretele ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s