Skip to content

Gata cu periuţele lui Nati

June 16, 2009

Efectele directe ale crizei – lunile astea, tuturor ni se termina cate ceva- ba fondurile, ba slujba, ba inspiratia politica. Lui Nati Meir, candidat declarat la alegerile prezidentiale (nr din Romania), i s-au terminat insa periutele de dinti si batoanele de pasta, pe care le oferea simpatizantilor drept simbol al curateniei din randul clasei politice. Al curateniei care va urma adica, si nu al celei care este, vorba unui politician de calibru dambovitean.

Asta e o stire de presa, si nu un pamflet, cum poate ati fi dispusi sa credeti. Si m-am decis sa o scriu nu deoarece as fi stat la coada pentru vreuna din cele 10.000 de periute si tot atatea paste puse la bataie in precampanie, ci pentru ca am primit un comunicat de presa cu acest continut.

Documentul mai precizeaza ca Nati Meir si-a contactat partenerii de afaceri din Israel si le-a solicitat o noua transa de 50.000 de bucati, care urmeaza sa ajunga in România in cel mai scurt timp.  Candidatul le cere scuze tuturor celor care si-ar fi dorit celebrele periute Nati si promite ca acestea vor fi din nou disponibile pentru simpatizantii sai, desigur, inainte de a merge la urne.

Reamintesc ca fostul si controversatul deputat si-a anuntat in aprilie la Tel Aviv – in exclusivitate pentru agentia de stiri Anima News – candidatura la functia suprema in statul roman. Acoperirea campaniei sale mediatice – o alta exclusivitate, a fost incredintata Canalului 10 al televiziunii israeliene.  Ulterior, Nati Meir si-a lansat si o pagina de campanie pe Facebook, in nume propriu.  Deocamdata, atat e stirea…urmeaza update-uri de campanie, cu si mai ales fara periuta.

NR Mi-am propus sa nu scriu niciodata pe acest blog probleme legate de politica autohtona- mai ales cele cu iz de campanie. Asta e primul pas spre a-mi incalca promisiunea, si nu va fi ultimul.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. ariane permalink
    June 16, 2009 1:52 pm

    Asteptam un reviriment financiar de la vreun unchi sau matusa…from abroad! …se poate incerca pe vreme de criza si cu alte produse de igiena mai ieftine…betisoare pentru urechi…”DESCHIDE-ti urechea Bine…”

  2. June 17, 2009 11:00 pm

    Periuta, ca instrument electoral!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s