Skip to content

White House live

June 19, 2009

White HouseUn nou experiment social la Casa Albă, care arată că vrea să pună preț pe implicarea directă a cetățenilor în problemele de interes public. White House a lansat în premieră un videochat live pe Facebook – proiect al administrației Barack Obama pus în practică după ce s-a dovedit că rețelele sociale au jucat un rol extrem de important la alegerile prezidențiale americane din noiembrie 2008.

Inaugurarea videochatului a avut loc cu prilejul “Stakeholder Meeting with Physicians” – dezbatere privind viitoarea politică a Washingtonului în domeniul sănătății. Participanții la dezbatere au avut ocazia să asculte în direct părerile celor aflați în rețea, iar mesajele transmise pe această cale au fost transformate în update-uri. Iar administrația Obama a dat de înțeles că acest eveniment nu va fi unul singular…

Advertisements
3 Comments leave one →
 1. Bigdady permalink
  June 19, 2009 7:10 am

  Ai nostri sunt mai practici, au “ziua portilor deschise” cand poti comunica direct cu seful statului…aaa, nu-i prezent Base la Cotroceni in ziua cu pricina, don’t worry, pot fi lasate mesaje dragute scrise cu briceagul pe copaci, spray-ul cu vopsea pe pereti, biletele ascunse sub covor sau mai bine, direct cu cerneala pe fata conducatorului suprem.

 2. June 19, 2009 7:28 am

  Bigdady- sau, ca la Ierusalim, biletele bagate in zid!

 3. June 19, 2009 12:28 pm

  Politicienii romani sunt numiti nu alesi , asta este diferenta intre ai nostrii si ai lor !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s