Skip to content

Twitter pe bani

June 26, 2009
tags:

Fondatorii Twitter au recunoscut deschis, e drept într-un cadru privat, ca reteaua, care a inregistrat o crestere spectaculoasa a numarului de utilizatori, se pregateste sa-si taxeze clientii pentru anumite servicii. Strategia este in decurs de elaborare, asa ca pentru moment nu s-au stabilit exact nici serviciile, nici sumele in cauza.

Cea mai importanta critica adusa Twitter vizeaza imposibilitatea verificarii multor informatii care circula liber in retea. Williams si Biz Stone – eminentele cenusii ale companiei, se gandesc sa lanseze un nou produs, vizand exact autentificarea surselor de informatii. Acesta ar putea deveni una din principalele surse de venit. Numerosi clienti, mai ales din segmentul business, s-au aratat deja dispusi sa plateasca pentru a fi siguri ca impostorii nu trimit mesaje in numele lor, sau pentru a fi siguri ca ceea ce citesc e si adevarat. O alta sursa de venit ar putea fi acceptarea bannerelor pe site.

Potrivit unor statistici neoficiale, numarul utilizatorilor Twitter din intreaga lume se apropie de 20 de milioane. Stafful companiei stie insa ca succesul nu va dura o vesnicie, si incearca sa se pregateasca de pe-acum pentru vremuri grele. Desi strategii n-au reusit inca sa defineasca exact modelul Twitter, ei si-au propus sa o faca in urmatorii doi ani. Si pentru ca afacerea sa mearga bine, sediul principal al companiei, situat in San Francisco, a angajat cu suta la suta mai mult personal decat avea anul trecut pe vremea asta.

NR Deciziile in cauza s-au luat de cateva saptamani bune, si au fost comunicate in cadrul unui eveniment desfasurat cu usile inchise. Detaliile sunt deocamdata sub embargou de presa, drept care, contrar politicii personale de blog, nu pot preciza sursa acestui articol.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s