Skip to content

Jurnalist pe Marte

July 4, 2009
tags:

Ce nu ar trebui sa faca un jurnalist? Multe nu ar trebui sa faca. Sa se culce tarziu, sa lucreze prea mult, sa asculte muzica, sa se uite mereu la stiri, sa manance, sa bea, sa fumeze, sa incalce viteza in trafic ca sa ajunga la locul faptei, sa filmeze victime ale unor accidente, sa creada in ceea ce scrie sau filmeaza, sa fie mereu in cautarea a ceva nou… si altele.

Ce-ar deveni el, cel in cauza, daca ar tine cont de aceste recomandari? Ar deveni un Jurnalist de pe Marte. Pentru ca o asemenea specie ca cea descrisa mai sus nu poate exista in nicio parte a lumii.


Advertisements
6 Comments leave one →
 1. ariane permalink
  July 4, 2009 9:35 pm

  Tocmai am venit de la Corbeanca si ne-a trezit o asemenea parodie muzicala!

 2. July 4, 2009 9:56 pm

  ariane – Corbeanca? such a dream, uite cum isi iau unii liber in wee… nu stiu daca e bine sau e rau ca v-a trezit la ora asta, dar… e bine ca l-ati ascultat! As numi acest video o lectie de jurnalism aplicat – pe alocuri, chiar participativ.

 3. July 5, 2009 12:15 pm

  Eu ma speriai tot cand ascultai !
  Ma uitai la materialul asta video doar cu un ochi , si de abia la sfarsit il deschisai pe celalalt , dupa ce fusai sigur ca s-a terminat ! 😉

 4. July 5, 2009 4:00 pm

  romania inedit – de ce? e simpatic si mai ales expresiv! videoclip facut de ziaristi despre ziaristi!

 5. July 5, 2009 5:51 pm

  eu zic ca totusi concluzia nu e chiar aia care apare pe la mijlocul videoclipului, ca presa dauneaza grav sanatatii (nici macar stirile de ora 17.00 n-as zice ca dauneaza in asa hal), sunt altele mult mai nocive. in rest, intr-adevar, foarte simpatic clipul.

 6. July 5, 2009 6:10 pm

  oana – eu as interpreta in varianta personala, cum ca presa dauneaza grav sanatatii ziaristilor, nu consumatorilor de presa. Clipul mi se pare absolut fascinant, sunt practic scene prin care toti am trecut. Nu m-am lamurit careia dintre aceste 2 categorii i se adreseaza mesajul/indemnul de baza, repetat la fiecare pas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s