Skip to content

Revista presei politice

July 22, 2009

Diana revine azi cu o altfel de…

Revistă a presei politice

by Diana Nedelcu

CotidianulDragnea, pus de Geoană în coasta lui Hrebenciuc. Se înfierbanta spiritele in PSD atunci cand vine vorba de functii. Dragnea a fost numit secretar general interimar al PSD, lucru care l-a nemultumit teribil pe fostul secretar general Valeriu Zgonea care îl acuza ca “a tras sfori pe la spate”. Pe de alta parte, numirea lui Dragnea ar fi motivata si de dorinta lui Mircea Geoana de-a mai taia din macaroana lui Viorel Hrebenciuc….

AdevărulComisia Udrea, undeva la toamnă. Liberalii trebuie sa mai astepte pentru a propune plenului constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Turismului. Motivul ar fi ca pana la prima sesiune parlamentara extraordinara, timpul este prea scurt si… nici ei nu sunt prea dumiriti daca chiar vor sa aiba sau nu aceasta initiava. E prea cald afara…

GardianulSondaj BCS: Basescu, asociat cu Popey marinarul, Antonescu cu Făt-Frumos, Geoană cu Tom Motanul. O tara de desene animate… Cu jurnalisti pe masura, care nu au aflat inca ca Popey are si un “e” prin coada (titlul e copy/paste din Gardianul! – pentru delectare)

EVZPatricienii încep misiunea nebunească la Palatul Cotroceni. Ideea articolului e ca Tariceanu a dat-o la pace cu Antonescu intru indeplinirea obiectivului comun de demolare a lui Basescu. Asa o fi, dar intrebarea este daca o sa-l “tina” pana la capat…

Inpolitics.roScandal la Parlament. De data aceasta, se ceartă angajaţii şi nu parlamentarii. Motivul discordiei sunt primele de vacanţă, pe care unii au apucat să le ia, pentru că au avut deja concediu in timpul sesiunii, iar alţii nu, pentru că au fost mai harnici şi au venit la serviciu. De unde se vede treaba că a munci in Romania dauneaza grav buzunarului…

Scenariul zilei, în Jurnalul National

Ion Cristoiu vine cu o alta teorie a conspiraţiei, în ceea ce priveste “gestionarea” scandalului Ridzi si momentul demisiei. Pe scurt, Cristoiu sustine ca Băsescu ştia de matrapazlâcurile ministresei din 29 mai si ca avea în vedere, inca de atunci, debarcarea ei, dar ca a prelungit suspansul în scop de glorie personala. Elementul inedit al demonstraţiei lui Cristoiu este “revolta a catorva pedelisti contra lui Ridzi”, de care aflam că n-a fost chiar aşa o revolta spontana, ci cu indicatii de regie de la Cotroceni… Şi un  supliment – un PS delicios/rautacios la adresa doamnei Pipidi.

3 Comments leave one →
 1. no name permalink
  July 23, 2009 6:45 am

  Hrebe e bine mersi, nu scapa partidul de el prea usor. Nici nu vrea sa scape. Geoana-i mai taie elanul, dar tot il tine aproape. Pai cine sa stranga bani pentru campanie? Tot vechea garda a PSD!

 2. ana permalink
  July 23, 2009 6:49 am

  Pe Ridzi n-o debarcau orice-ar fi facut daca nu iesea circul asta. Sigur ca stiau toti de matrapazlacurile ei. Si ce, era singura? Au sacrificat-o de nevoie, ca vine campania, sa arate ca lupta impotriva coruptiei. Dar Udrea n-o sa-i calce in veci pe urme, ca prea multe interese de afaceri o leaga de… stim noi cine.

 3. carcotasul permalink
  July 23, 2009 6:51 am

  pai nu era vorba ca nu se mai dau prime de vacanta? gata, s-a zis cu criza? s-a refacut bugetul? sau exceptia e numai pentru parlamentari si magistrati?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s