Skip to content

Din ciclul “Paranoia electorală”

August 7, 2009

Capitolul “Caracatita semnaturilor Elenei Udrea”

Am primit un mail de la cineva grijuliu cu somnul românilor oripilati de dedublarea semnaturilor turistice (eu semnatura <semnatura@gmail.com> ). Cineva-ul asta n-a dormit si s-a gandit bine, a socotit si a impartit semnaturile Udrei pe familii… Îl reproduc integral pentru că-i savuros.

by Diana Nedelcu

Pentru informarea dumneavoastra, aveti atasat mai multe tipuri si specii de semnaturi ale doamnei Elena Udrea. In ansamblu, ele formeaza 3 familii principale:

semnatura originalaFamilia 1: “Semnatura originala” (speciile 1, 2 si 3) Descriere: este prezenta in foarte putine acte de la Ministerul Turismului, deoarece doamna Udrea a imputernicit secretarii de stat si directorii de directii sa semneze in locul ei, barat. Acest lucru este legal, in conditiile in care ministrul se afla in imposibilitatea de a semna. Imposibilitatea presupune, de obicei: forta majora, accidente, boala sau delegatii importante. Nu si promovarea propriei imagini!

2semnatura rotunjitaFamilia 2: “Semnatura rotunjita” (include speciile “fara stampila” si “declaratia de avere”) Descriere: apare pe unele acte fabricate in graba in sediul din Dinicu Golescu sau chiar la Palatul Victoria.

De cele mai multe ori, nu este insotita de stampila, dupa cum puteti vedea din foto.

3semnatura de pa contFamilia 3: “Semnatura de pe contractele de munca” (speciile 1, 2 si 3). Descriere: apare, in general, pe contractele de munca ale sefilor de birou din strainatate si este un “trade mark” al Directiei Juridice din Ministerul Turismului. Nu seamana cu semnatura originala, dupa cum a aratat si expertiza grafoscopica realizata de mass-media.

La acestea se adauga “non-semnatura din data de 12.06.2009, o premiera la nivel national! Dar depusa la Parlamentul Romaniei…

Totuşi, parca e mai tare Tolo care a numarat cuvintele din discursurile estivale ale prezidentului. I-au iesit fix 27.353…

M-am gandit sa contribui si eu cu posibilitatile mele mai marunte si am adunat 2 cu 7 si 3 cu 5 si iar cu 3. Mi-a dat 9 si 11. Adica- 9.11… Adica, data alegerilor prezidentiale. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. Bigdaddy permalink
  August 7, 2009 9:00 am

  Din ciclul “Elena Udrea” suna urat…:)

 2. August 7, 2009 9:23 am

  Bigdady – bip… mai bine ceva electoral…

 3. ariane permalink
  August 7, 2009 3:20 pm

  Dragi votanti! Sa nu desconsiderati nimic din culisele transformarilor!Dar un singur lucru nu uitati ! Partidul lu’ D-Zeus Loial este un partid cu soldati bine inregimentati! Iar EA -aceasta Mata-Hari itita din apele PNL, vestitoare primavaratica de Biletele Roz joaca tare (e pregatita!) si numai in caz de pericol personal, Hotaratorul o sacrifica!

 4. August 7, 2009 9:18 pm

  Cetatenii nu ar trebui sa uite pe 09.11 de taxa de pod, platita odata cu trecerea podului de la Cernavoda!

 5. August 11, 2009 9:59 am

  ariane – daca se ajunge la situatia de pericol personal, cum bine ai zis…

  romania inedit – in semn de protest, toti care trec podul sunt invitati sa claxoneze pe toata durata traversarii. E un protest simbolic si m-as mira sa aiba succes, dar merita incercat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s