Skip to content

Revista presei politice

August 7, 2009

Slalom printre știrile de vineri

By Diana Nedelcu

Scenariul zilei in Curentul Ghid pentru sotiile demnitarilor care vor sa-si bage sotul la parnaie

Se procedeaza asa:  Se ia una bucata demnitar burlac si se duce la Oficiul starii civile. Apoi, se jumuleste bine cardul acestuia de 7000 – 15.000 euro, bani necesari pentru investitie. Ma rog, suma poate fi dubla sau tripla, dupa caz… pentru haine, pantofi, posete si alte chestii aferente… Dupa care, fix pe data de 1 iunie se cumpara o masina cu banii jos. Noua achizitie se piteste pe la prieteni timp de vreo doua saptamani, pana cand nestiutorul sot isi depune declaratia de avere. Ultimul pas, se suna un dusman. ANI face restul… Succes!

Newschannel Ministrul Nita -63% dintre IMM-uri nu vor forfetarul. Un sondaj efectuat de Fondul national de Garantare a creditelor pentru IMM releva ceea ce se stia bine deja. Lumea afaceristilor mici si mijlocii s-au saturat de birocratia si fiscalitatea excesiva, de excesul de autorizatii necesare pentru orice miscare si de impozitul minim. Ministrul este de acord cu afaceristi si promite… bla, bla…

Gândul Basescu ataca la pachet PSD si PDL. Orice virgula a lu’ Basescu pusa intre subiect si predicat e comentata zile in sir. De data asta, virgula lipseste dintre subiectul PSD si predicatul PDL si asta e de …analizat. Pariu ca si in week-end? Azi este deja a treia zi…

EVZPSD ii lumineaza pe baietii destepti. Un alt articol din ciclul – de ce baietii destepti sunt plini de bani, in timp ce noi (poporul) avem cele mai mari facturi din Europa la electricitate. Ideea noua e ca nu prea sunt solutii. Resemnati-va.

Inpolitics.ro Sansa lui Basescu – exterminarea directa a adversarilor. Un articol despre ce, cand, unde si cum ar trebui sa faca Basescu pentru a ramane la Cotroceni. Mi-a placut insa titlul care ma duce cu gandul la tineretile artistice  aventuroase ale guvernatorului Californiei. Deci… “O bazuka, pentru Mr. Prezident!”

Advertisements
3 Comments leave one →
 1. August 7, 2009 12:37 pm

  Sotiile sunt de regula reticente sa se duca sa depuna declaratie la notar cu bunurile pe care le au, mai ales daca nu au de nici unele!

 2. ariane permalink
  August 7, 2009 3:24 pm

  Apropo de sotiile demnitarilor! Ce inseamna Domne’ sa stai cu Straina in casa!

 3. August 9, 2009 5:36 pm

  romania inedit – dar cu bunurile sotului, situatia se schimba…

  ariane – ce inseamna? inseamna acesti straini care ne guverneaza, si cam atat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s