Skip to content

Chișinău – umor postelectoral

August 22, 2009

Preşedintele rus Dmitri Medvedev şi omologul său moldovean aflat pe ultima sută, Vladimir Voronin, au discutat la Soci despre (im?)posibilitatea menţinerii la putere a Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

Știrea nu apare la rubrica Inedit cum s-ar putea crede, ci provine de la agenţia de ştiri Novii Reghion și e citată la scară largă de către presa din ambele părți ale Prutului. Sper să rămână doar o știre cu iz de campanie și nostalgii comuniste… Ce și cum se va întâmpla, vom afla abia după prima ședință a Parlamentului moldovean, programată pentru 28 august.

Advertisements
4 Comments leave one →
 1. August 24, 2009 11:02 pm

  Eu intelesai ca Moscova nu vrea sa reediteze ce s-a intamplat cu regimul lui Voronin care s-a sucit pe ultimii metri si nu a mai raspuns in totalitate la comenzile date de Kremlin .

 2. August 25, 2009 8:28 pm

  romania inedit – greu de spus ce-ar vrea cu adevarat Moscova. Cel mai probabil, acum ar vrea/cauta un succesor credibil pentru VV.

 3. jalbalilia permalink
  August 27, 2009 7:30 pm

  Am citit de curand intr-un blog fraza :Voronin- our bit(referitor la Rusia), si pot sa spun ca este ceva real aici. Deja credibilitatea a scazut. Dar trebuie sa tinem cont ca Rusia nu-l vrea pe Voronin, ci pe Moldova… 😦

 4. August 31, 2009 10:59 am

  jalbalilia – iar daca asa poate s-o aiba mai usor… Dar nu vrea doar Moldova ci si mentinerea comunismului. Si din pacate nu numai mama Rusie il sustine, ci si procentul de moldoveni care au votat la ultimele doua randuri de alegeri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s