Skip to content

OrganIP – dispariția telefoniei clasice?

September 24, 2009

organIP Comunicatiile clasice pierd tot mai mult teren. A devenit mult mai simplu sa suni pe cineva prin intermediul web, nu numai de dragul de a utiliza serviciile VoIP tip Skype ci si pentru a fi sigur ca persoana cautata poate fi contactata, chiar daca nu-i cunosti numarul de telefon.

Este exact ceea ce propune Digitrad, prin lansarea OrganIP, prezentat in premiera la Demo Fall 2009. Aceasta platforma unica de apel va oferi utilizatorilor posibilitatea de a intra in legatura cu un anumit interlocutor, prin simpla tastare a numelui, indiferent de browser-ul folosit.

Sistemul repereaza automat persoana cautata, dupa o baleiere a grupurilor, retelelor sau comunitatilor sociale online, la care aceasta este conectata, si ii transmite direct mesajul dorit. Cel pe care utilizatorul OrganIP incearca sa-l contacteze va primi la randul sau un link către o pagină Web, prin intermediul careia se poate realiza comunicarea. Dialogul poate avea loc chiar daca respectivul nu e client OrganIP, fara sa-l oblige sa descarce softul de rigoare.

Comunicarea mai poate avea loc prin mesaje inregistrate telefonic. O alta optiune da utilizatorului posibilitatea sa solicite ca mesajul sau vocal sa fie transcris si remis direct.

Daca persoana cautata nu e inscrisa in vreo retea sociala, sistemul va cauta informatiile aferente domeniului .tel. Digitrad este, de altfel, distribuitor de nume de domenii rezervate comunicarii.

OrganIP va rula in prima etapa pe Android, Windows si Linux. In scurt timp, va fi disponibil pe iPhone, Palm, Blackberry si alte smartphone-uri.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. October 9, 2009 11:10 am

  Asta inseamna ca centrul de greutate al operatorilor telefonici se muta pe transmisia de date!

 2. Savin Cezara permalink
  October 11, 2009 5:33 pm

  Salut,

  Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum de discutii si informare destinat locuitorilor orasului Bucuresti. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ ce are la baza un forum cu discutii pe teme diverse din toate domeniile interesante.

  Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

  In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.forumbucuresti.ro.
  Pentru mai multe detalii: contact@forumbucuresti.ro.

  Numai bine,
  Ana.

 3. May 10, 2011 12:19 pm

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 4. September 13, 2013 3:44 pm

  Pretty! This was an extremely wonderful post. Thank you for providing these
  details.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s