Skip to content

Life Story

Coloana Infinitului

About me… Nadia Dincovici, freelancer journalist based in Bucharest, former correspondent in Paris and Athens. Main interest fields – foreign affairs, realtime media and… media

Most of my articles inside this blog are dedicated to the current situation in Moldova. You can find also some of my articles on the following websites – http://www.pr365.ro, http://www.reportervirtual.ro and http://www.informatiiprofesionale.ro.

The story of my life (in Romanian), here.

This blog is still under construction. For longtime yet…

Contact ndincovici@yahoo.com, Yahoo Messenger ID ndincovici

Despre mine, Nadia Dincovici…

Diverse articole ale mele, diferite de cele publicate pe acest blog, sunt disponibile pe http://www.pr365.ro, http://www.reportervirtual.ro și http://www.informatiiprofesionale.ro.

Mă mai găsiți pe Ziarul Deschis, undeva în spatele liniei de front…

PE SCURT... ziarist de la începutul lui ’93, peste 8 ani corespondent de presă (Paris/ Atena), în țară perioadele in/ between. Jurnalist de presă scrisă prin vocație (Curierul Național, Cronica Română, Nine O’ Clock plus alte colaborări), editor, publisher, în treacăt și TV (Antena 3, Antena 1).

Am avut șansa să fac parte dintr-o echipă de profesioniști entuziaști, dintre care mulți au abandonat însă jurnalismul. Printre ei – Eugen Ovidiu Chirovici, Adrian Vasilescu, Monica Zvirijinschi, Rodica Avram, Cătălin Dumitru, regretatul Ralu Filip.

De ce, unde și mai ales cum s-au petrecut toate, aflați citind Jurnal de front.

Despre blog…

UNDER CONSTRUCTION. Politică externă, realtime media și starea presei, în România și în afara granițelor.

BUSYLANCER333 e brand-ul ales pentru că întotdeauna am fost, indiferent de angajator, un freelancer ocupat. Și mai ocupat, de când nu mai există un singur angajator.

Materialele aparute pe acest blog nu pot fi preluate decat cu acordul explicit si scris al autorului, cu precizarea sursei, autorului si indicarea linkului activ catre articol, in caz contrar cazand sub incidenta legii copyright-ului.


Advertisements
9 Comments leave one →
 1. June 30, 2009 5:20 am

  Stimată Nadia Dincovici,

  Vă invit să contribuiți cu articole în revista ACUM http://www.acum.tv.

  Cu stimă

  Petru Clej

 2. anonim permalink
  June 30, 2009 10:59 pm

  Domle, ce complicat este! sa incepi sa faci presa despre presa, ce ne mai trebuie realitatile patriei! vax, hai cu “viata presei”, cam ca pe vremea aia cu “viata satului”, hehehehe.

  • July 1, 2009 2:30 pm

   (mai mult sau mai puțin) anonim(a)- Unii dintre noi chiar fac presă. Alții, după cum bine știi, sunt obișnuiți doar să stea în redacții și să-și reducă toată munca la copy/paste/compilat agenții, și au pretenția să se numească ziariști. Fiecare cu talentul lui! Unii au, alții nu. Nimeni nu-i perfect!

 3. Alex permalink
  March 21, 2010 9:19 pm

  Stimată D-na Nadia,
  Va adresez invitatia de a participa, in calitate Dvs. de jurnalist cu experientza, la managementul unui proiect de jurnalism on-line pentru studentzi.
  Proiectul se numeste “PRO MILLENNIUM” si este sustzinut, la reciprocitate, de portalul de stiri economice din euroregiuni http://www.tb.ro.
  Daca vetzi fi de acord, asteptam sa ne contactatzi pentru detalii la tbsscj@yahoo.com.

 4. February 6, 2011 9:18 pm

  Nadia, anul acesta n-ai mai scris nimic?
  Obosit-ai, faci bani pe la moguli? 😉

  • February 10, 2011 10:52 am

   La multi ani si tie… Nu mogulul e de vina (nu in totalitate). Abia am revenit din concediu (primul adevarat dupa peste doi ani, si in extrasezon). E drept ca a durat cateva saptamani, dar le-am meritat din plin. I am back in business now…

 5. May 2, 2011 10:41 pm

  Salut! Te intereseaza un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

Trackbacks

 1. Mass-media vazuta de un ziarist | ROMANIA INEDIT
 2. Is Romania going to swallow up Moldova after the election? « Matisak's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s